Heroines Blog & Podcast

Ako sa stať Ženou svojich Snov

Zo sveta osobného rozvoja a stylingu

Ako ovládnuť strach?

Každý úspech je založený na eliminácii jednej jedinej emócie. A tou je strach. Dnes má strach opodstatnenie len zriedkakedy, a predsa sa objavuje u každého z nás a niekedy až príliš často. 

Prečo sa nám nedarí plniť svoje ciele?

Lebo je to ľudské..., žiada sa mi povedať. Potom prečo sa to niektorým darí, dokonca konzistentne? Čo je tým kľúčom odomykajúcim úspech pri plnení našich snov resp. cieľov?

Program Uncovering-Vytvorenie 10 ready to go outfitov zo šatníka - Heroines

Čo Ťa definuje?

Prvým a najdôležitejším spôsobom ako si vytvoriť svoj štýl je vyžarovať sebavedomie. Ten druh, ktorý ostatným hovorí, že rešpektuješ samu seba, máš sa rada a obliekaš sa predovšetkým pre seba.

Program Uncovering-Heroines Blog-naše vnímanie seba

Naše vnímanie seba formuje celý náš život.

Skús sa na chvíľku zamyslieť nad tým, ako vnímaš samu seba. Aká je tvoja osobnosť? Kým vlastne si? Máš? Ten obraz v tvojej mysli je to, čo vytvára celý tvoj život. Ako sa prezentuješ, aké úspechy respektíve neúspechy dosahuješ, ako na teba reagujú ľudia v tvojom okolí, čím a kým sa obklopuješ

Program Uncovering-Heroines Blog-prečo odmietame pomoc

Prečo odmietame pomoc, keď je nám najťažšie?

Utri si slzy a vzchop sa! To predsa musíš zvládnuť sama! Koľkokrát sme vyriekli tieto slová? Nechceš predsa vyzerať ako bezmocná a neschopná žena, ktorá sa nevie pohnúť z miesta. Už sa ani nechceš zamýšľať nad tým prečo to nejde, už ťa nebaví analyzovať svoj „neúspech“.